Sorra mennek börtönbe az RTL-es sztárok

Egyre több RTL-es sztár feje fölött lebeg a bárd, hogy esetleg hamarosan börtönbe kerülhet. Stohl után, akár Cristofel, Alekosz és VV Zsuzsi is megtapasztalhatja, milyen a börtönlét.
Kapcsolódó cikkek

Mint ha átok ülne az RTL Klub sztárjain. Egyre többükről derül ki, hogy nem éppen ártatlan bárány és bizony egyáltalán nem kizárt, hogy börtönbe kerüljön.

Stohl András már túl van a „tortúrán”, mondhatnánk azt is, nem ártana, hogy a többiek tőle kérjenek tanácsot a jövőjükre vonatkozóan. Egyesek szerint a színész-műsorvezető egyébként egészen más kategória, mint a többiek, ő ugyanis ittas járművezetése ellenére is szimpatikus maradt a legtöbbek szemében, így a börtönben is máshogy viszonyultak hozzá.

Ugyanakkor Cristofelt, Alekoszt és VV Zsuzsit sokan nem szeretik, agresszívnek, esetleg nagyképűnek tartják őket. A Hír24-nek korábban azt mondta egy pszichiáter, hogy Cristofelre és Alekoszra elég rossz világ vár majd a rácsok mögött, ha valóban elítélik őket. Vélhetően velük kevésbé lesznek majd kedvesek a rabtársaik, mint Stohllal voltak.

A legutóbb Márky Zsuzsi neve is szóba került a börtönnel fenyegetett celebek vonatkozásában. A Blikk információi szerint a fekete szépség a napokban bedrogozva akart leugrani egy VIII. kerületi háztetőről. Úgy tudják, hogy a ValóVilág egykori szereplője – akit éppen agresszív viselkedése miatt zártak ki a játékból – kilenc éve drogfüggő és már többször megjárta a toxikológiát. Ráadásul a közelmúltban egy újságírót is bántalmazott. A jogászok szerint egyáltalán nem kizárt, hogy az egykori villalakó börtönbe kerüljön.