Bazi nagy lagzija lesz a börtönben lévő Damunak? Milliós ajánlat

Úgy tűnik, Damu Rolandot még a börtön sem tartja vissza attól, hogy az esküvőjét tervezgesse újdonsült szerelmével. Ennek hallatán egyik rajongója úgy döntött, ajánlatot tesz a színésznek.
Kapcsolódó cikkek

Egyelőre még nem adta be az esküvő intézéséhez szükséges kérelmet a TV2 egykori sztárja, de a Hír24 információ szerint szándékában áll. Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a színésznek lehetősége van arra, hogy a börtön falain belül vegye el párját, igaz, a szigorú szabályok miatt a nászútról és a nászéjszakáról le kell mondaniuk.

A Hír24 cikkére felfigyelt a színész egyik rajongója, és azt állítja, szívesen megrendezi a híresség lagziját, ha arra igényt tart.

„Eddig még nem szerveztem börtönesküvőt, pontosan nem tudom, milyen szabályokat kell betartani. Azt gondolom, hogy a dekoráció ott is sokat számítana, el tudom képzelni, hogy gyönyörűen felvirágozzuk a kápolnát. Természetesen a vacsorát is szívesen lebonyolítanánk. Szerintem Rolandnak kijárna egy nagy, fényűző esküvő. Tervezem, hogy megérdeklődöm, esetleg a börtönben ezt meg lehet-e rendezni, bár szerintem oda nyilván nem engednek be 100 fős násznépet. Azt azonban el tudom képzelni, hogy esetleg kint szervezünk egy vacsorát a benti szertartást követően. Igaz, meglehetősen rendhagyó, ha nincs ott a vőlegény, de attól, még a rokonok ünnepelhetnek.” – mondja Damu fanatikus rajongója.

Az alkalmi esküvőszervezővé avanzsált Damu-fan azt sem tartja kizártnak, hogy a színész szabadulása után egy bazi nagy lagzit rendezzenek, olyat, amiről minden lap beszámol majd.

Címkék: damu roland