Mindenkit lekenyerez finomságaival a CSISZ operaénekese

Pokorny Lia valóságos függője lett a kiscsillag, Mészáros János Elek finomságainak. Az operaénekes korábban még csajozott is házi készítésű ételeivel.
Kapcsolódó cikkek

Szinte nincs olyan Csillag Születik show, mely előtt ne állnának kígyózó sorok Mészáros János Elek öltözője előtt. A kiscsillagról köztudott, hogy hatalmas gazdaságot vezet és működtet. Így Mészáros János Elek kamrája roskadozik a kolbásztól, szalámitól, szalonnától és disznósajttól, melyeknek szinte senki sem tud ellenállni. Sőt, több házi, húsos finomságot is készít. A kicsillagok egymásnak adják a kilincset a műsor előtt, csak azért, hogy Elek öltözéjében megízlelhessék az operaénekes házias ételeit.

„Már az első élő show-ra is hoztam belőle. Most ezt a sonkát és szalámit is én készítettem” – árulta el az adás előtt az operaénekes, aki a húsáruk készítésének mesterségét is családi örökségként kapta. „Nagyapám volt ilyen hentes – vagy ahogy felénk mondják – böllér. Utána keresztapám csinálta ezt, aztán tőle vettem át én is ezt a mesterséget” – nyilatkozta a kiscsillag, aki minden versenyzőt, de még a zsűritagokat is szívesen látja öltözőjében egy kis kóstolásra.

Bár Hajós András gyakran csipeget a házi finomságokból, Mészáros János Elek „malacságainak” mégis Pokorny Lia a legnagyobb fogyasztója. „Én nem bírom ki. Ha meglátom János Eleket az első kérdésem: hol vagy? Mond egy öltözőszámot és mi akkor már jövünk is. A tálca kezdetben bekerült a sminkszobába, és sminkelés közben falatoztam a szalonnát. Az nem volt annyira kellemes” – mesélte Pokorny Lia, akit azonnal lekenyerezett a kiscsillag a magyaros ételeivel.

Mészáros János Elek szerint ezek a fogások leveszik a hölgyket a lábukról. „Mikor egyetemre jártam, akkor is a saját készítésű dolgaimat hordtam be. Volt speciális készítésű disznósajtom is. Azt nagyon szerették a csajok, de én senkit sem így szeretnék meghódítani” – árulta el Mészáros János Elek, aki továbbra is a szinglik táborát gazdagítja.