Egyre mélyebbre csúszik az RTL felfedezettje

Kezd tendenciává válni, hogy RTL Klubos felfedezettek végül a TV2-höz pártolnak annak reményében, hogy még nagyobb sztár lehet belőlük. Ám eddig ez még senkinek sem jött össze.
Kapcsolódó cikkek

Miért gondolja azt valaki, hogy ha az egyik csatornánál már leáldozott a csillaga, a másiknál újra feltörhet? A pszichológus szerint sokan abban bíznak, hogy a két csatornának más a nézőtábora, emiatt ugyanazt a sikert, – amit egyszer már elértek – újra el tudják érni. Ez azonban csak a legritkább esetben jön össze. Vélhetően a pénz is hatalmas motiváló erő, hiszen így ugyanazzal a teljesítménnyel gyakorlatilag két helyről tehetnek szert tetemes mennyiségű pénzre.

Az első ilyen nagy botrány Alekosz átigazolása kapcsán robbant ki, őt a sorban most VV Cristofel követte. Ám ami a görögnek összejött, az a kubai macsónak már nem. Hiába ment el a konkurencia műsorába, se állásajánlatot nem kapott a TV2-től, se milliós gázsit. Ráadásul amíg Alekosz perét állítólag a TV2 rendezi, addig Cristofel büntetését biztosan nem fizeti ki a csatorna.

A televíziós szakmában azt suttogják, Cristofel végképp kicsinálta magát, ezek után egész biztos, hogy se nagyobb, se kisebb csatornák sem foglalkoztatják majd. Hogyan is tennék, amikor a fiatalember feje fölött ott lebeg a bárd, hogy Veronika megveréséért lecsukhatják. Tulajdonképpen bolond lenne az a munkáltató, aki így hosszútávon építeni merne rá.

Cristofel ráadásul azzal is súlyosbítja a helyzetét, hogy nem tudja tartani a száját. Egyre több ócsároló dolgot nyilatkozik anyacsatornájáról, az RTL Klubról, ami miatt még óriási bajba kerülhet.