Börtönshow-t csinál büntetéséből a magyar celeb – Nagyon ciki!

Ez most nem vicc. Stohl, Damu, VV Cristofel után most Alekosz feje fölött is ott lebeg a bárd. Az egykori VV-győztest lehet, hogy hamarosan börtönbe csukják.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, négy hét alatt négyszer büntették meg az érdi rendőrök Alekoszt. A görög eddig negyvenezer forint bírságot fizetett ki, amiért megsértette a közlekedési szabályokat. A híresség nem minden esetben vitatja a büntetés jogosságát, de ettől függetlenül úgy érzi, rászálltak a zsaruk.

Ráadásul néhány napja újabb értesítést kapott az érdi rendőrségtől, melyben május 3-ára beidézték, mert állítólag ellenszegült egy korábbi intézkedés során. A híresség a Hír24-nek elmondta, semmi szín alatt nem fizet ki több bírságot, inkább bevonul a börtönbe és leüli a büntetés összegét.

„Arra számítok, hogy ez pár napnál nem lehet több. Tulajdonképpen ez még jól is jönne nekem. Arra gondoltam, hogy esetleg megírnám a börtönben szerzett tapasztalataimat egy napló formájában. Nem félek a bezártságtól, meg gondolom, hogy nem kemény bűnözőkkel raknának össze. Tudok alkalmazkodni, velem nem lenne gond” – mondja Alekosz, aki láthatóan már beletörődött abba, hogy sittre vágják.

A Hír24 felvetésére azt is elmondta, nem zárkózik el attól sem, hogy bekamerázzák a zárkáját és valóságshow-t forgassanak a benti életéről. Ezt egyébként csakis a TV2-vel tudja elképzelni, ugyanis velük jelenleg még szerződése van. Abban azonban egyáltalán nem vagyunk biztosak, hogy a börtönszabályzat lehetővé tenne ilyesmit, de hát láttunk már furcsa dolgokat, pláne, ha Alekoszról van szó.

Címkék: Alekosz