Kutyakozmetikát nyit a ValóVilág üdvöskéje?

VV Vera jobbnak látta, ha valami teljesen újba kezd. Ezért úgy döntött, szakmát tanul. Most kutyakozmetikusnak akar tanulni.
Kapcsolódó cikkek

VV Vera hosszú ideig próbálkozott, hogy elfogadható állást találjon. A ValóVilág érzékeny lelkű játékosát ugyanis elbocsátották villalét előtti állásából, így Vera kitartóan keresgélt, mígnem elhatározásra jutott. Új szakmát tanul, ám ezúttal csakis olyat, mely tényleg örömmel tölti el. Ezért esett a választása a kutyakozmetikára.

„Nagyon szeretem az állatokat, és betegesen odavagyok a kutyusokért. Sajnos, nem tarthatok kutyust, mert nem akarom itthon bezárni,de ha valami érdekel, akkor az a kutyakozmetika” – árulta el VV Vera, aki úgy érzi, talán ez a terület lehet az, amelyben kiteljesedhet. Ráadásul, így a maga ura lehet. Ezért az egykori érzékeny lelkű reality-szereplő bele is vág a képzésbe. „Kutyakozmetikus leszek gyerekek, ez már nem vitás!” – írta ki közösségi oldalára VV Vera, aki szerint ez a szakma az egyetlen esélye arra, hogy boldog és elégedett lehessen a munkájával.