Anyagi gondokkal küzd az egyik legismertebb magyar celeb

Meglepő információ derült ki Kiszel Tündéről. A naptárdíva elárulta, mint annyian az országban, ő is anyagi gondokkal küzd, holott sokan azt gondolják, hogy felveti a pénz, mert ismert ember.
Kapcsolódó cikkek

Kiszel Tündét vásárolni kísértük, és meggyőződhettünk arról, hogy az ismert tévés nem csak mondja, de valóban ott spórol, ahol csak tud. Már a készülődésnél is nagyon tudatos volt, hiszen számos szatyrot pakolt be a táskájába, hogy aztán a piacon és a közértben, arra se kelljen költenie. Tünde azt a régi elvet vallja, sok kicsi valóban sokra megy.

Mivel a dekoratív médiaszemélyiség viszonylag közel lakik a Vámház körúti nagy csarnokhoz, ezért ezt célozta meg a hétvégi nagy bevásárláshoz. S bár sok celeb még a mosdóba is autóval megy, addig Tünde villamossal közlekedik, hogy így is több maradjon a pénztárcájában.

Útközben elmeséli, hogy bizony sokan éppen amiatt próbálják átverni, mert ő Kiszel Tünde. Találkozott már olyan iparossal, aki kioktatta, miért akar spórolni, amikor ő egy celeb, neki biztosan sok pénze van. Tündét ez a hozzáállás nagyon bosszantja, ugyanis sokszor ingyen szerepel. Mint mondja, a legtöbb tévéműsorban egyáltalán nem kap gázsit, sőt ahol kap, ott is egyre lejjebb viszik a honoráriumok összegét.

Amikor megérkezünk a piacra, szintén kiderül, a híresség nem beszél a levegőbe, mindennek alaposan megnézi az árát, mielőtt a pénztárcájába nyúl. Tudja, aktuálisan mi mennyibe kerül, és ha valahol többet kérnek érte, inkább odébbáll. Ugyanakkor a csarnokban meg vannak a bevált elárusító helyei is, ahol láthatóan szeretik és ismerik. Mindenki művésznőnek szólítja és a legszebb termékeket teszik a kosarába. Tünde pedig hálás vevő, a kedves mosolyért cserébe dedikált naptárt ad. A termelő pedig ennek fejébe elenged pár forintot a banán és az eper árából. Természetesen a híresség ennek is nagyon örül.

Azt is elmeséli, ha csak teheti, maga készíti el Donatella vacsoráját, hiszen így tudja, mi kerül a kislánya elé, ráadásul azzal is spórol, ha nem készételeket vásárol. Tünde végül azt is kifejtette, úgy érzi, lenne rá kereslet a televízióban, ezért kissé sajnálja, hogy jelenleg nincs saját műsora, pedig szívesen csinálna beszélgetős, illetve főzős műsort. Persze bízik abban, hogy ez hamarosan megváltozik és akkor az anyagi helyzete is rendeződik.

Címkék: kiszel tünde