Lekerült a képernyőről az ismert magyar műsorvezető

A legnagyobb titokban került le a képernyőről Müller Attila, aki legutóbb a Cool TV-n volt az X-Faktor háttérműsorának egyik házigazdája. Úgy tűnik, hogy képernyősként egyelőre se az RTL Klubnál, sem pedig a Cool-on nem számítanak rá.
Kapcsolódó cikkek

Az elmúlt hónapokban számtalan alkalommal beszámoltunk arról, hogy ismert műsorvezetőknek kellett távozniuk az RTL Klubtól. A leépítés áldozata lett Csonka András, Kumin Viktória, Valkó Eszter, István Dani, Détár Enikő és Keleti Andrea is. Bár eddig úgy tűnt, hogy a Cool TV-n több műsorban is szereplő Müller Attila megmenekült, most kiderült, őt is elérte a vég. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy jelenleg műsorvezetőként sem az RTL Klub, sem pedig a Cool TV képernyőjén nem számítanak rá. Azt, hogy ennek mi az oka, hivatalosan senki nem árulta el. Arról sem akartak beszélni, hogy az ismert műsorvezetőnek van-e még élő szerződése a Cool TV-vel, vagy pedig azt felbontották.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Azt azonban megtudtuk, hogy a korábban modellként is dolgozó celeb jelenleg a Reflektor TV hangja, így minden bevételi forrását mégsem veszítette el. Mindenesetre ez csekély vigasz lehet számára. Ráadásul, mint tudjuk, Attilának minden fillérre szüksége van, ugyanis hónapokkal ezelőtt leégett a háza, szinte mindene odaveszett, az egész életét gyakorlatilag újra kellett kezdenie.

Arra sem kaptunk választ a Cool TV-nél, hogy a Csillag születik háttérműsorának vezetését miért nem a már gyakorlott Müller Attilára bízták, miért cselérték le Istenes Bencére? A rossz nyelvek szerint Attilának éppen Bence miatt kellett távoznia. Ezt azonban senki nem erősítette meg.

Természetesen szerettük volna megkérdezni a műsorvezetőt is arról, mihez kezd most, hogy lekerült a képernyőről, de telefonja folyamatosan ki volt kapcsolva. Amint el lehet érni, azonnal kifaggatjuk majd a terveiről.

Címkék: müller attila