Kigolyózták a bevállalós magyar valóságshow-sztárt

A tegnapi párválasztó ceremónián Éden Adriennek kellett távoznia az Édenből. A lánynak hatalmas önbizalma lett a veszte.
Kapcsolódó cikkek

Talán maga Éden Adrienn se számított arra, hogy ilyen gyorsan távoznia kell az Éden Hotel mexikói luxusparadicsomából. A csábítóként érkező lány úgy gondolta, még hosszú hetekig élvezheti majd a festői szépségű környezetet, ám csalódnia kellett. Adrienn csábítóként érkezett az Édenbe, ahol azt a feladatot kapta, hogy a csütörtöki párválasztó ceremóniáig mindenképp találjon magának párt.


Fotó: Viasat3 / Nánási Pál

A lány hatalmas önbizalommal vetette bele magát a vadászatba, és éppen ez lett a veszte. A fiúk ugyanis túl rámenősnek találták a modellként dolgozó lány stílusát, így a tegnapi párválasztó ceremónia alkalmával ki is golyózták őt a játékból. Az első párválasztó ceremónián a lányok választottak maguknak társat. Éden Máté két hölgy szívét is megdobogtatta, hiszen Edina és Adrienn is harcba szállt a kegyeiért. A fiú választása azonban egyértelmű volt, s végül Edinát választotta, akivel egyébként is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Így Adriennek kellett távoznia az Édenből, aki nyugodtan, ám mégis csalódottan vette tudomásul, hogy csúnyán felsült nyomulós taktikájával.

Címkék: éden hotelviasat3