Kibontakozóban a legújabb Mega-szerelem?

Szerelem vagy barátság? Még nem tudni, mi van Nagy Adrienn és Bihal Roland között, ám tény, a Megasztár felkészítő-táborában közel került egymáshoz a két fiatal.
Kapcsolódó cikkek

Hat nap különbséggel születtek Kecskeméten, ráadásul ismerték is egymást, de csupán a Megasztár felkészítő táborában került egymáshoz közel Nagy Adrienn és Bihal Roland. A fiatalok eddig sem voltak a nagyközönség számára sem ismeretlenek, Adrienn a Szinglik éjszakája című film betétdalának előadója, Roland pedig a No Thanxs zenekar énekese volt. Egymástól függetlenül jelentkeztek a tehetségkutatóban, de elmondásuk szerint rögtön egymásra kattantak.


Fotó: TV2

A pletykák szerint szerelem van kibontakozóban a fiatalok között, ők azonban azt állítják, amit egymás iránt éreznek, az még közelebb van a barátsághoz.  Tény, Adriennt és Rolandot gyakran látták kettesben sétálni, sőt, – mivel napközben a felkészülés miatt kevés idejük van beszélgetni, – már két éjszakát is együtt töltöttek.

Adrienn jó ideje szingli, és elmondta, most már komoly, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik – ráadásul Rolanddal nagyon egymásra hangolódtak -, persze azt nem tudja, hogy a Megasztár alatt ez mennyire kivitelezhető.

Hogy lesz-e valódi szerelem a kapcsolatból, és főként, hogy Roland és Adrienn bejut-e a Top 12-be, az a pénteki párbaj során kiderül. Ahogy a lány, úgy Roland is szingli, és nem tagadja, közel áll hozzá Adrienn. “Annyi közös van bennünk, hogy az ijesztő” – szögezte le.

Ám  egyelőre nem csak az rejtély, hogy a fiatalok között kialakul-e komoly szerelem, hanem az is, hogy rész vesznek-e a Megasztár döntőiben. Ez utóbbi ma este a párbajadásból derül majd ki.