VV Bandika még mindig őrzi ártatlanságát

Bár a nők folyamatosan környékezik VV Bandikát, az egykori ValóVilág játékos még mindig őrzi szüzességét. Míg Bandika szárnyait bontogatja, legjobb barátnője, VV Melinda révbe ért.
Kapcsolódó cikkek

Hónapokkal ezelőtt óriási reményekkel költözött be a ValóVilág villájába Melinda és Bandika. Míg a közgazdász lány leginkább az állatvédelemre kívánta felhívni a figyelmet szereplésével, addig Bandika abban reménykedett, hogy a villában végre elveszítheti féltve őrzött szüzességét. A két játékos azonban hamar kényszerült elhagyni a ValóVilág luxusbörtönét, s bár életük kiesésük után felpezsdült, mostanra minden visszaállt a régi kerékvágásba. „Már nem vállalok hétvégi haknikat. Egy ideig nagyon jó volt ez a pezsgés, de most már meguntam a dolgot” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Melinda, aki kissé megcsömörlött a hirtelen jött népszerűségtől. „Egy darabig élveztem ezt az egészet. Aztán le is csengett, meg is untam, elég volt” – tette hozzá a közgazdász lány, aki egészen másfajta karrier építésébe kezdett. „Az állatok védelme, mindig is központi szerepet játszott az életemben. Most erre szeretnék összpontosítani és felhívni a figyelmet az állatok védelmére. Egy menhely kialakításán dolgozom, remélem, hogy összejön a dolog” – tette hozzá az egykori férfifaló játékos, aki mostanra megállapodott.

„A párommal, akit nem sokkal a villalét után ismertem meg nemrég össze is költöztünk. Boldog vagyok és jól érzem magam a bőrömben. Ennél nem kell több” – árulta el VV Melinda, aki továbbra is szoros barátságot ápol Bandikával. A fiatal fiúnak azonban nem sok minden változott az életében mióta kijött a villából. „Ugyanúgy járok iskolába, ahogy előtte. Nincs semmi extra az életemben, csak telnek a napok” – árulta el VV Bandika, akinek legfőbb vágya még mindig nem teljesült. „Mindig van körülöttem egy-két lány. Lehetne komolyabb is, de nem tudom mi lesz még. Mindenesetre a helyzet nem sokat változott. Semmilyen téren sem. Még mindig szűz vagyok” – osztotta meg bánatát a Hír24-el VV Bandika, aki már kezd beleunni az állandó várakozásba.