Súlyos károkat okoztak Rubint Rékáéknak

Legutóbb Schobert Norbi autóját karcolták meg, üzletüket pedig többször megrongálták. Most pedig Rubint Réka képeivel élnek vissza. A utálkozók által keletkezett kár jelentős.
Kapcsolódó cikkek

Bár rengeteg követője és rajongója van Rubint Rékáéknak, akadnak ellenlábasai is a sikert sikerre halmozó fitneszpárosnak.
“Már több százezren követnek minket a rajongói oldalunkon és büszkén mondhatom, hogy emberek százezreinek életét változtattuk meg az életmód programunkkal. Mégis, vannak, akiknek csípi a szemét a boldogságunk és a kemény munkával elért sikerünk” – nyilatkozta a Hír24-nek Rubint Réka, aki értetlenül áll az utóbbi időben történtek előtt. – “Legutóbb Norbi autóját karcolták össze. Aki tette, nagy valószínűséggel tudta, hogy kinek az autójában tesz kárt, hiszen módszeresen, elöl, hátul és a csomagtartónál is megkarcolta az autót. Hihetetlen és érthetetlen számomra, hogy emberekben a gyűlölet és az irigység ilyen dolgokat hozhat felszínre.”


Fotó: TV2

Schoberték életében nem ez volt az első eset, hogy kárt tettek értékeikben, vagy épp nevükkel próbáltak meg visszaélni.
“Az üzletünket rendszeresen megrongálják. Graffitikkel firkálnak rájuk új és újra. Nehéz lenne megmondani mennyi anyagi kárt okoztak nekünk az ilyen rosszindulatú emberek. Mind anyagilag, mind lelkileg meg tudják tépázni az ilyenek az embert” – vallotta be a fitneszlady, akinek nemrég képmásával is visszaéltek. – “Egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmet, hogy egy nő az én képeimet felhasználva tesz bejegyzéseket a legnépszerűbb közösségi oldalon. Még arra is figyel, hogy amit én a mobilomról töltök fel, azt ő is a mobil feltöltések mappába helyezi. A képekhez érkező bejegyzésekben pedig úgy adja ki magát, mintha valóban ő lenne Rubint Réka. Jól esik, hogy vannak, akik rajonganak értem, de úgy érzem, ez már túlzás. Az ilyen, már a betegesség határait súrolja.”

Réka egyelőre nem tudja, tesz-e jogi lépéseket a képeivel visszaélő nő ellen. Abban azonban biztos, hogy a rosszakarók nem tudják elvenni családja boldogságát, hiszen ők mindenben összetartanak.
“Manapság olyan országban élünk, hogy aki boldog, sikeres és szép családja van, az jobban teszi, ha meghúzza magát, mert a rosszindulatú emberek mindent megtesznek, hogy ezt megtörjék. Mi viszont nem hagyjuk ezt. Mindenért keményen megdolgoztunk és örülünk a boldogságunknak, még akkor is ha egyeseknek ez nem tetszik” – mondta Rubint Réka.