Civil munkára váltana a magyar énekesnő – Anyagi gondokról vall

Két héttel ezelőtt adott életet első gyermekének Judy. Az énekesnő úgy érzi, végre sínre került az élete, és egyáltalán nem biztos abban, hogy visszatér a zenei pályára.
Kapcsolódó cikkek

A híresség azt vallja, civil munkával is boldog és elégedett lenne. Judynak elege van abból, hogy a zeneiparban óriási esélyegyenlőtlenségek alakultak ki az utóbbi időben, ráadásul úgy érzi, elfogyott a motivációja is.

Sokan szinte azonnal visszatérnek a színpadra szülés után. Te hogyan tervezed?

Számomra most a kislányom a legfontosabb. Már az is csoda volt, hogy teherbe estem. Úgy érzem, hogy a gyermekemtől vennék el időt, ha már azon gondolkodnék, mikor állhatok újra színpadra. Ez most egyáltalán nem foglalkoztat, még az sem érdekel, hogy így kiesik a fizetésem, és nehéz anyagi helyzetbe kerülünk. Ezt is megoldjuk majd valahogy. A pénz ebben az esetben nem motiváció számomra. Eredetileg varrónő vagyok, el tudnám képzelni, hogy a későbbiekben civil munkából éljek.

Mi érdekel, mihez lenne kedved?

Minden érdekel, ami kreativitást igényel. Az első esküvőmre saját magam terveztem például a meghívókat. De tetszik a rendezvényszervezés is. Olyan munkát szeretnék, amit itthonról is végezhetek, hogy minél több időt tölthessek a kislányommal. Egyelőre tényleg nem tudom, mi lesz az énekléssel. Bevallom, elfogyott a motivációm, nem hajtóerő számomra egy sokadik díj. Az sem szempont, hogy legyőzhessem az x-faktorosokat. Nincsenek velük szemben egyenlő esélyeim. Mögöttük egy multi áll, én mögöttem sosem lesz ilyen csapat. Természetesen ez is elveszi az ember kedvét. Míg tőlük elfogadják, hogy mások számait adják elő, engem már lassan azért is megszólnak, ha régi zenekarom, a Groovehouse dalait éneklem. Számomra sosem volt fontos az sem, hogy celebpartikra járjak, inkább az otthon nyugalmára vágytam. Ez most végre megadatott.

Beleszoktál már a babázásba?

A kislányom még csak kéthetes, egyre jobban kezdünk összeszokni. Már ismeri a hangomat, figyel, ha hozzászólok. Annyit foglalkozom vele, amennyit csak tudok. Mindent úgy és azért teszek, hogy neki a legjobb legyen. Állandóan bújom az internetet, nézem, mit ehetek, mit nem. Egyébként már most látom, hogy szépen le tudom majd adni a felszedett kilókat a szoptatás alatt. Persze egyelőre ez sem lényeges kérdés az életemben.

Tudjuk, hogy baleseted miatt számos plasztikai beavatkozáson vagy túl. A terhesség hatással volt a műtéti hegekre? Változott a bőröd?

Szerencsésen megúsztam ezt a dolgot. A hegek szerencsére nem nyíltak szét, ugyanolyanok, mint a terhességem előtt voltak. A hormonváltozásokra is jól reagált a szervezetem. A hízás miatt rajtam is megjelentek narancsbőrös területek, de ennek nincs köze a korábbi operációkhoz. Nagyon jól vagyok és boldogabb, mint valaha. A férjem, Balázs is kiveszi a részét a babázásból, amikor nem dolgozik. Sokat gyönyörködünk a kisbabánkban, aki egyelőre nagyon nyugodt gyereknek tűnik.

Címkék: judy