Lelkileg megnyomorították a ValóVilág játékosát – Dráma a villában

Úgy tűnik, hogy VV Fecónál betelt a pohár. A villa dumagépe a tegnap esti összefoglalóban csúnyán összeveszett Attilával, sőt, azzal vádolta, hogy lelkileg tönkretette őt.
Kapcsolódó cikkek

Néhány hónappal ezelőtt még ki gondolta volna, hogy VV Fecó és Attila hamarosan egymás vérét szívják majd… A játék elején ugyanis a legnagyobb haverok voltak, aztán történt valami, ami végleg egymás ellen fordította őket. A tegnap esti összefoglalóban a villa dumagépe azt is elárulta, miért távolodott el Attilától. Fecó azzal vádolja fura lakótársát, hogy viselkedésével lelkileg megnyomorította.

Fecó a többiek füle hallatára olvasott be Attilának. Fájlalta továbbá, hogy egykori barátja szájára vette a családját, és az esküvője után is kibeszélte. Azt is Attila rovására írta, hogy több alkalommal sírt. Fecó kijelentette, elfogyott a türelme, nem ad több lehetőséget egykori barátjának.

Attila természetesen nem értett egyet villatársa kijelentéseivel. Azt is sérelmezte, hogy villatársaik Fecó mellé álltak. A furcsa fiú leginkább Petire haragudott meg, mert szerinte barátjának ki kellett volna állnia mellette – amit nem tett meg.