Minden női játékoson végigmegy a ValóVilág sztárja

Mióta a Valóságshow-veteránnak romlásnak indult kapcsolata Veronikával, a villa hisztérikáját környékezi meg. Ezúttal tehát Kinga a kiszemelt áldozat.
Kapcsolódó cikkek


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Miután Veronika kiadta Péter útját, a pufók villalakó hamar taktikát váltott. Úgy látszik, a kerti törpének is beillő játékosnem tud meglenni a női kegyek nélkül, így mindig kiveti a hálóját egy-egy villahölgyre. Péter soron következő áldozata most a cselszövő Kinga, akinek puszit is nyomott a homlokára. A szőkeség kissé döbbenten fogadta Péter gesztusát, ami után a taktikus játékos egyből magyarázkodni kezdett: mindössze képmutatásból cselekedett.

Kingának azonban nem esett le, hogy Péter csak eszközként tekint rá. Így megörülve a pókhasú játékos társaságának, beszélgetésre invitálta őt. Péter kihasználva Kinga nyitottságát, azonnal cselszövésre izzította a lányt. Az összeverődött páros hamar egymásra talált. Fejükbe vették ugyanis, hogy némi fondorlattal bebizonyítják Annamari kétszínűségét. Vajon Verához és Veronikához hasonlóan Kingát másra is rá tudja majd venni Péter?