Zátonyra futott a házassága a magyar énekesnőnek

Tunyogi Bernadett édesapja halálának 3. évfordulója alkalmából november 27-én színpadra lép a Millenárison. A rendezvényen hologramos technika segítségével Tunyogi Pétert is megidézik.
Kapcsolódó cikkek

Tunyogi Bernadettet édesapja emlékkoncertjén láthatja utoljára a nagyközönség, mielőtt egy régóta tervezett átalakuláson esik át. A színész-énekesnőt a magánéletében végbemenő gyökeres változások segítették hozzá a nagy lépés megtételéhez.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

“Az utóbbi időben több magánéleti változáson vagyok túl: az édesapám elvesztése hihetetlen fájdalommal járt, és csak nagyon nehezen tudtam feldolgozni, ezek után pedig a házasságom is zátonyra futott” – vallotta őszintén Tunyogi Bernadett. „Ezek az események indították el bennem azt, hogy gyökeresen változtassak az életemen, és megműttetem az orrom. Már nagyon régóta gondolkoztam a beavatkozáson,mert úgy érzem, kell ez a változás ahhoz, hogy új irányt vehessen az életem.”

A színésznő a következő év elejétől már teljesen megújult külsővel lép színpadra. Többek között látható lesz a Győri Nemzeti Színház musicalgáláján, a Miskolci Nemzeti Színház Menyasszonytáncában, majd a Szegedi Szabadtéri Játékok rendezvényi közt a Jekyll és Hyde című darabban.

Bernadett a legnagyobb meglepetéssel 2012 márciusában készül: pályafutásának 20. évfordulójára egy különleges, jubileumi koncerttel lepi meg közönségét. A nagyszabású gálaműsor különlegességét az adja, hogy az aranytorkú színész-énekesnő meghívta azokat a művészbarátait, akikkel az elmúlt húsz év során fontos színházi szerepeket játszott. A koncerten felcsendülnek népszerű musicalek és dalok, amelyek Bernadett egy-egy jelentős, emlékezetes pillanatát idézik majd fel, Tunyogi Orsi, Koós Réka, Szulák Andrea, Csonka András, Molnár László, Auth Csilla, Feke Pál, Serbán Attila, Janza Kata, Forgács Péter  közreműködésével.