Anyácska szerint Oláh Ibolya most sem boldog

Az énekesnő nevelője, Anyácska nehezen tudta elfogadni Oláh Ibolya leszbikus kapcsolatát. Szerinte az énekesnő mássága felvállalásával csak nehézségeknek teszi ki magát.
Kapcsolódó cikkek


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Futótűzként terjedt a hír, miszerint a Megasztár egykori felfedezettje, Oláh Ibolya leszbikus párkapcsolatban él. Oláh Ibolya ügyvédjén keresztül üzenet a sajtónak, melyben elismerte, hogy egy azonos nemű táncosnővel él együtt. Ám az énekesnő állítja, nem számít, hogy párja milyen nemű. A lényeg, hogy mellette megtalálta azt a boldogságot, amelyre mindig is vágyott.

Azonban másképp látja Ibolya helyzetét egykori nevelője, Anyácska. A tiszadobi nevelőotthon vezetője szerint fogadott lánya megítélésén sokat rontott  a “nagy” bejelentés. Illés Aranka ugyanis félti az énekesnőt attól, hogy az egyébként is viharos természetű Ibolyát most még több támadás éri majd leszbikus kapcsolata miatt. Anyácska jól ismerve a tiszadobi gyermekotthonban cseperedett énekesnő gyerekkorát, úgy véli, az énekesnő ebben a kapcsolatában sem lehet maradéktalanul boldog. Ugyanis Anyácska szerint Oláh Ibolyának egyetlen esélye a boldogságra a családalapítás. Az énekesnő egykori nevelője úgy látja, a gyermekvállalás az, mely meghozhatja Oláh Ibolya számára a teljes boldogságot. Szerinte minden más, – jelenlegi kapcsolatát is beleértve – csak átmeneti örömet hozhat a nehezen kezelhető énekesnő életébe.