Biszexuális férfiként keres társat Stohl gyógyítója?

A börtönben lévő Stohl András lelki üdvéért imádkozó Krisztián atya, biszexuális férfiként hirdeti magát egy társkereső honlapon. Az atya szerint rosszakararói regisztrálták az oldalra.
Kapcsolódó cikkek

Nagy visszhangot váltott ki, amikor a misszionárius zarándoklatairól ismertté vált Krisztián atya, bebocsátást kért a Kozma utcai börtönbe, hogy megmenthesse a börtönben sínylődő Stohl András lelkét. A misszionárius a börtönben még II. János Pál pápa rózsafüzérének másolatát is átadhatta a színésznek. Azonban mostanra megdöbbentő információk láttak napvilágot Krisztián atyáról.

A Bors értesülései szerint egy internetes társkereső portálon valaki az atya fotójával és személyes adataival keres társat, biszexuálisnak tüntetve fel a képeken látható Krisztián atyát. A hirdető kiemeli sem szőrős férfiak, sem macisabb testalkatú pályázók nem rúghatnak labdába, ám a nagyobb mérettel rendelkező urak ellen nincs kifogása. A Bors által megkérdezett Krisztián atya a hallottak alapján teljesen elképedt. „Jézusom, jézusom… El vagyok képedve, csak egy rosszakaróm állhat a háttérben” – nyilatkozta a Borsnak a misszionárius, aki nem adott egyértelmű választ arra, hogy képei és adatai miként kerülhettek fel a társkereső oldalra.