Megszületett a politikus 43 éves párjának lánya

A vártnál később, de ismét anya lett Carla Bruni, és a várakozásokkal ellentétben nem kisfiúnak adott életet.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy arról korábban beszámoltunk, rengeteg álhír terjengett Carla Bruni és Nicolas Sarkozy első közös gyermekének megszületéséről. Azonban tegnap délután hivatalosan is világra jött a pici. Viszont a korábbi biztosnak kikiáltott információkkal szemben nem fiú, hanem lány, és még csak ikertestvére sincs, ellenben teljesen egészséges a mamájával egyetemben. A nevét viszont nem árulták el. Az egykori modell ugyanis az életénél is jobban védi a magánéletét, és szerinte nem tartozik a világra első lánya neve. Ahogy mutogatni sem akarja majd, ahogyan tízéves fiát sem szokta.

Carla szerda délelőtt vonult be egy párizsi magánklinikára, és pár órával később már ki is bújt a pici. Férje azonban nem élvezhette sokáig, hogy három fiú után egy lánya is van, mert félóra után indulnia kellett Németországba.

Bár a negyvenhárom éves olasz szépséget aligha zavarja most, hogy nincs mellette Sarkozy, hiszen óriási az öröme. Egyrészt, mert ismét anya lett, illetve hosszú hónapok után most újra rágyújthat. Mert a történelem legszexisebb First Lady-jének semmi nem okozott nagyobb kínt a terhesség alatt, mint a nikotinhiány. Persze, ha lenne esze, akkor a szoptatás alatt se szívná-fújná a bűzrudat.