Kínos körülmények között rúgták ki a TV2 sztárját

A tegnap este a halkszavú Csilla és az öntörvényű Niko összecsapásáról szólt a TV2 ÖsszeEsküvők című műsora.
Kapcsolódó cikkek

Niko hol sírt, hol káromkodott a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában. A lány szemmel láthatóan nem tudott uralkodni érzésein, és hozta a tőle megszokott, szókimondó stílust. Csilla sem hazudtolta meg magát, macska módjára hízelgett Norbinak, bízva abban, hogy így elnyerheti a nézők szimpátiáját.
A két tűz közé került vőlegényjelöltnek sem volt könnyű dolga, a fiúk közül először ő vehetett részt a péntek esti élő adásban, és el kellett mondania, melyik lányt várja vissza a Rezidenciára. Bár Norbi feszengett, és Csillát sem akarta megbántani, végül kimondta, Nikót szeretné a jövőben “maga mellett” látni, aki – mint mondta – színfolt az életében.
A lányok kortesbeszéde ennek megfelelően érdekesen alakult, Csilla Norbi választása után kijelentette, azt szeretné, ha Nikóra szavaznának a nézők.

A szavazás lezárása előtt a műsorvezetők, Peller Mariann és Tilla a Rezidencián maradt szereplőket is megkérdezték, kit látnának szívesen maguk között. Néhány menyasszonyjelölt kivételével mindenki Csillára szavazott, sőt nagy meglepetésünkre, Niko “barátnője”, Renike is a mosolygós “cicalányt” támogatta. Ám óhajuk nem teljesült, a nézők szavazatai alapján Niko mehetett vissza a Rezidenciára és folytathatta Norbi meghódítását.