Olivér képtelen lesz ellenállni Anikónak?

Vihar előtti csend: most még kerülik egymást, de a barátok szerint a korábbi flört miatt a meccs nincs még lefutva.
Kapcsolódó cikkek

Anikó és Olivér között közös villalétük alatt szinte vágni lehetett az érzelmi feszültséget. A Rosszkislány korábban bevallotta, hogy az első perctől szerelmes a Vagányba, de tiszteletben tartotta Olivér kedvese, Enikő iránti érzéseit, ezért nem beszélt róla egy ideig. A 32 éves dublőr tekintete is elárulta, hogy nem közömbös számára a lány, a kint lévő kapcsolata is szinte ráment a románcra, de Enikő végül megbocsátott neki és boldogabbak, mint valaha.

Vasárnap azonban visszatért a luxusbörtönbe a három ex-villalakó, köztük Olivér, és ezzel ismét felszínre kerülhetnek a korábbi sérelmek. A Vagány barátai attól tartanak, a Rosszkislány újra behálózza majd Alekosz jó barátját, aki nem fogja tudni kordában tartani érzéseit. Úgy vélik, Olivérnek nagyon erősnek kell lennie ahhoz, hogy kivédje a fekete démon szerelmes támadását, ezért kerülni fogja Anikót, aki szerintük pontosan tisztában van a szépségével és csáberejét úgy használja, mint egy igazi kis boszorkány.

Anikó egyik névtelenséget kérő barátnője a Bors című napilapnak elárulta, a Rosszkislány őszinte érzéseket táplál a Vagány iránt, és ha egyszer valaki elrabolja a szívét, azért megküzd mindenáron.

A szerelmi dráma folytatására a nézők is nagyon kíváncsiak: kedden az online szavazáson úgy döntöttek, az Anikó-Olivér párosnak adnak egy privát órát, hogy félrevonulva a nyugiszobába tisztázzák érzéseiket.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Olivért megőrjíti Anikó csábereje (BorsOnline)

Címkék: valovilag