Összeköltöztek a Simpson lányok

A rocker férjétől éppen válófélben lévő Ashlee Simpson fogta magát, és beköltözött nővéréhez.
Kapcsolódó cikkek

Az In Touch Weeklynek nyilatkozó források szerint amint beadta a váróperes papírokat, a fiatalabb Simpson lány összecsomagolta kisfiát, és átcuccolt nővéréhez, az éppen esküvőjét tervezgető Jessica Simpsonhoz. „Ashleet nagyon megviselte, hogy el kellett hagynia a férjét, és szeretett volna családi körben maradni egy ideig. Jessica természetesen a segítségére sietett és felajánlotta, hogy Bronx és ő költözzenek be hozzájuk egy időre” – mesélték az informátorok.

A beszámolók szerint Jessica Simpson és vőlegénye, Eric Johnson mindent megtesznek, hogy támogassák a magánéleti problémákkal küzdő hugicát – hatalmas családi vacsorákat rendeznek, és sokat imádkoznak.

Mindeközben egyre többen rebesgetik, hogy a zenészházaspár képes lesz majd kilábalni a magánéleti fiaskóból, és a válásból végül nem lesz semmi. Wentz és Simpson ugyanis családi eseménnyé tették a Valentin-napot, és kisfiukkal együtt a Beverly Hills Hotelben ebédeltek – a szemtanúk beszámolói szerint a szülők között teljes volt a harmónia.

AJÁNLOTT LINKEK:

Ashlee összecsomagolt, és átköltözött nővéréhez – angolul (hollywoodlife.com)