Máris megvan a Liverpool első nyári igazolása

Máris megerősítette középpályáját a Liverpool FC, alig néhány nappal az elveszített BL-döntőt követően.
Kapcsolódó cikkek

Szombaton még Bajnokok Ligája-döntőt játszott a Liverpool FC, hétfő este pedig már be is jelentette a klub első szerzeményét a következő idény kezdete előtt: a négyszeres brazil válogatott középpályást, Fabinhót.

A Monacótól szerződtetett 24 éves játékos sikeresen átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, valamint a szerződését is aláírta. Az átigazolási piac július elsején nyit, így Fabinho is csak ekkor kezdi meg a munkát Liverpoolban.

Nagyon izgatott vagyok, ez valami olyasmi, amire mindig vágytam. Ez egy óriási klub! Megpróbálom majd a magam fejezetét megírni a klubnál, remélem, trófeákat is tudunk majd nyerni. Megpróbálok tanulni és fejlődni, valamint bekerülni a Liverpool történelmébe.”

– mondta a középpályás a Liverpool honlapjának.

Arról egyelőre hivatalos információ nincs, hogy hány évre szóló szerződést kötött a brazil, csupán annyi derült ki, hogy hosszú távra kötelezte el magát. A Guardion beszámolója szerint a Liverpool 40 millió fontot fizet az AS Monacónak Fabinhóért, aki minden bizonnyal a távozó Emre Can helyére érkezett.

Csúnyán leoltotta a Liverpoolt saját játékosa
A Premier League-csapat német középpályása elszólhatta magát. Később javított.

Fabinho az AS Monaco színeiben, öt szezon alatt 225 mérkőzésen lépett pályára és 29 gólt szerzett.

Fotó: liverpoolfc.com