„Azt hittem, végem” – villamossal ütközött Jaromír Jágr

A valaha volt egyik legjobb hokis későn kapcsolt, így az autójába rohant egy villamos. Nem terelt, azt mondta, hogy ő hibázott.
Kapcsolódó cikkek

Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Jaromír Jágr, minden idők egyik legjobb jégkorongozója. Az 50 éves cseh legenda egy nappal azt követően, hogy bejelentette, folytatja pályafutását és továbbra is a cseh élvonalban szereplő Kladnót erősíti, szerdán autójával egy villamossal ütközött. Instagram-oldalán azt írta, ő volt a hibás, és ugyan megrázta az eset, de szerencsére jól van.

A nagy forgalom miatt csak az utolsó pillanatban, fél méterrel az ütközés előtt vettem észre a villamost. Azt hittem, végem. Mindig is hittem benne, hogy nagyobb erők irányítják az életem, úgyhogy: köszönöm, Istenem!

– írta bejegyzésében Jágr, aki megjegyezte, hogy a kép alapján valóban meglepő lehet, hogy sértetlenül szállt ki az autóból, de számára az a legfontosabb, hogy a villamoson sem sérült meg senki.

A kétszeres Stanley Kupa-győztes Jagr karrierje 35. idényére készül, a következő szezonban a Kladnónál csatlakozik mellé egy másik korábbi NHL-sztár, a hozzá képest fiatal, 39 esztendős Tomas Plekanec is.

Észak-Amerikában ezzel a videóval köszöntöttek az 50. születésnapján Jágrt: