„A családi élet már fontosabb, mint a kézilabda”

Ezért hagyta el Győrt és igazolt a Budaörs másodosztályú csapatához Bódi Bernadett.
Kapcsolódó cikkek

Bódi Bernadett tizenhárom évet töltött Győrben, nyert négy Bajnokok Ligáját, hét bajnoki aranyat és hét Magyar Kupát, azonban váratlanul úgy döntött, nem tölti ki szerződését, hanem a legjobb magyar kézilabdacsapattól az NB I/B-s Budaörshöz igazol.

Otthagyta a Fradit, a szurkolók nem hagyták szó nélkül
Lukács Viktória 2010-ben, 15 évesen igazolt a Ferencvárosba és azóta egy rövid kitérőt leszámítva végig a zöld-fehéreket erősítette. Most a legnagyobb ellenfélnél kezdte meg a felkészülést.

„Még egy évem lett volna Győrben, szerették volna, ha legalább fél évre maradok segíteni. Azonban a koronavírus-járvány mindent felülírt, nem lett olimpia, és mivel két fiatal poszttársam is akadt, akire jobban számítottak, úgy gondoltam, a magánéletbeli terveim szempontjából jobb, ha közelebb vagyok a páromhoz” – nyilatkozta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

A három évre aláíró korábbi válogatott szélső szerint már nem az a legfontosabb, hogy a lehető legmagasabb szinten sportoljon.

Nem volt könnyű meghozni a döntés, életem legnehezebb lépése volt. de a családi élet nekem már fontosabb, mint a kézilabda

– mondta, hozzátéve hogy a Győri ETO mindig is a szívem csücske marad.

„A Budafokon játszó Hornyák Ágit régóta ismerem, ő volt az első, akit megkerestem. Az edző Buday Dániel vezérszerepet szán nekem Hornyákkal és Pálos-Bognár Barbarával együtt.

Erős, masszív első sorunk lesz, nem is kérdés, hogy feljutunk-e.

Kiemelt fotó: digisport.hu