5 előtt csörögjön az ébresztő, ha nézni akarja a Fucsovics-Federer meccset!

Eddig úgy volt, hogy 5-kor kezdenek, de nincs konkrét kezdési időpont, ahogy az előttük lévő meccs véget ér, már bele is csapnak.
Kapcsolódó cikkek

45 évet kellett várni arra, hogy ismét magyar nyolcaddöntős legyen az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen. Baranyi Szabolcs 1973-as szereplését másolta most le Fucsovics Márton, bár nem elhanyagolható különbség, hogy akkor még 64-es főtábla volt, most pedig már 128-as,

vagyis Fucsovicsnak eggyel több kört kellett megtennie, hogy a 16 közé kerüljön.

Fucsovicsra hétfőn hajnalban a tenisz történelmének egyik, ha nem a legnagyobb játékosa, Roger Federer vár, aki tavaly megnyerte az Australian Opent, és rekordot jelentő 19 GS-tornagyőzelemnél jár. Kettőjük meccsét a Rod Laver Arenába, vagyis a legnagyobb stadionba rakták, ahol ez lesz a harmadik találkozó a programban, és magyar idő szerint hajnal 5-kor kezdődik.

Aki Fucsovicsot akarja látni:

Fucsovics Márton egyelőre Ausztráliában készül Roger Federer ellen, azonban február 3-tól már hazai közönség előtt lép pályára, mégpedig a 20 millió forint összdíjazású a Hungarian Challenger Openen.

Ott minden teniszt szerető magyar szurkoló személyesen találkozhat vele.

Jegyek a verseny honlapján vásárolhatóak.

Akik a tenisz mellett az NFL-t is szeretik, azok előnyben vannak, mivel a második főcsoportdöntő, a Philadelphia-Minnesota meccs magyar idő szerint éjjel fél egy körül kezdődik, így aki azt végignézi, annak utána nem kell sokat ébren kibekkelnie, hogy átkapcsolhasson a nagyon várt nyolcaddöntőre.

A Fucsovics-Federer meccsről a 24.hu élőben tudósít hétfőn, aki tévében szeretné követni, az az Eurosportot keresse.