Kézilabda visszapillantó – A rövidzárlat nem fért bele

Hétgólos vereséggel (29-36) zárt az Alcoa FKC csapata az FTC-Rail Cargo Hungária elleni bajnokin, Mihály Attila a fehérváriak mestere bosszús volt, mert csapata szorosabbá tehette volna a találkozót.
Kapcsolódó cikkek

Nem véletlen, hogy a szakember elégedetlenségének adott hangot, mivel csapata ötgólos hátrányból felállva ragyogó tíz percet produkált, kiegyenlített, majd utána újabb tíz perc alatt eljátszotta a pontszerzés esélyét.

–   Ahhoz, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, nem engedhető meg kétszer tízperces rövidzárlat. A szünetben semmi extrát nem mondtam, csak pontosításokat kértem azokban, amit már az első félidőben is kellett volna csinálnunk. Sajnos mindkét félidőben volt egy-egy körülbelül tízperces olyan blokk, amikor se támadásban, se védekezésben nem azt nyújtottuk, amivel készültünk. Ez ellen a Fradi ellen ilyen természetesen nem fér bele, ellenük csak extrát nyújtva lehetett volna keresnivalónk. Voltak nagyon jó szakaszai a mérkőzésnek, de ez kevés. Nem volt rutinban, valamint lövőerőben olyan cserénk, aki esetleg át tudta volna lendíteni a csapatot a holtponton. Azt azért meg kell jegyeznem, hogy így is többet nyújtottunk, mint az utóbbi időben, de ezért sajnos nem jár pont. – fogalmazott.