Így óvhatjuk meg a krémsajtot a penészesedéstől

A szakértők tippjeit betartva hosszú ideig eláll.
Kapcsolódó cikkek

A krémsajt sokak kedvence, reggelire a legkiválóbb, de mivel tejtermék, gyorsan megromolhat. Felbontás nélkül a krémsajt a szavatossági időn túl egy hónapig is eláll, felbontás után azonban egy héten belül el kell fogyasztani, írta az Express.co.uk.

Kapcsolódó
A tárolás 17 tökéletes mesterfogása
Hasznos tanácsok kezdő és haladó háziasszonyoknak.

A kérdés: hogyan lehet hosszabb ideig frissen tartani, hogy ne penészedjen meg?

A szakértők tippeket is adtak a krémsajt tökéletes tárolásához

A legtöbb ember nem követi a krémsajt megfelelő tárolásának folyamatát. Ennek eredményeként a krémsajt jóval a lejárati dátum előtt megromolhat.

A szakértők azt is megjegyezték, hogy a krémsajt tárolásához és kenéséhez csak tiszta edényt és tiszta kenőkést használjunk, véletlenül se olyat, amivel előtte például húst vágtunk, vagy az edényben húst tároltunk.

Kapcsolódó
Ezek a leggyakoribb ételtárolási hibák, amiket a hűtőben elkövetünk
Sok pénzt lehet megspórolni, ha kicsit jobban odafigyelünk.