2500 forintért tiéd lehet egy panamai luxusvilla

Nagylelkű ajánlattal állt elő egy amerikai házaspár.
Kapcsolódó cikkek

Nagylelkű ajánlattal állt elő Dave és Suzanne Smith, akik túl szeretnének adni karibi luxusvillájukon, írja a Daily Mail.

Az amerikai házaspárnak majdnem öt évébe telt, hogy felépítse a panamai Bocas del Toro provinciában található nyaralóját, de most új vizekre eveznek és ahelyett, hogy a több millió dolláros ingatlanjukat az értékének megfelelő áron adnák el, inkább kisorsolják azt.

Nyereményjátékot indítottak, amelyben bárki részt vehet, ha megveszi a 10 dolláros, átszámítva 2500 forintos tombolát.

A harmincas éveiben járó tulajdonosok ingatlanja a TripAdvisor felhasználói között korábban bekerült Közép-Amerika öt legnépszerűbb úti célja közé is, és nem véletlenül: a mennyország kéthektáros szeletét esőerdő és a kristálytiszta tenger határolja, a szerencsés nyertes pedig az új gazdája lehet a 24 férőhelyes birtoknak, amely négy különálló kabinból, a főépületből, két lakosztályból és egy légkondicionált luxus lakosztályból áll össze.

A telekhez saját móló és fedett napozóterasz is tartozik, de van mellette mosoda, karbantartási épület és három szabadon használható motorcsónak is.

És ha még ez sem lenne elég, a nyereményjátékot szervező brit WinThisLife névre hallgató cég további 50 ezer dollárt kínál fel az új tulajnak, amit arra költhet, amire csak akar.

A nevezési határidőt nemrégiben meghosszabbították 2018. április 11-ig, úgyhogy akinek tetszik az ajánlat, ne habozzon, ide kattintva vásároljon egy sorsjegyet, hátha.

Itt pedig egy kis ízelítő a mindenen túlmutató luxusból: