Új részekkel jön a Top Gear és a Totalcar – Felfedte őszi terveit a VIASAT6

A Top Gear és a Totalcar új részein kívül a Bates Motel, A holnap legendái és Az utolsó remény szériáival készül a tévés csúcsszezonra a kereskedelmi csatorna.
Kapcsolódó cikkek

Országos premierekkel készül a szeptembertől kezdődő tévés csúcsszezonra a Sony Pictures Television Networkshöz (SPTN) tartozó VIASAT6 csatorna. Mai bejelentésük alapján Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta párosával érkezik a Totalcar legújabb, negyedik évada, továbbá az extrém autókat bemutató Top Gear új szériája. A csatorna a DC-Univerzum kedvelőinek is kedveskedik, érkezik ugyanis A holnap legendái című sorozat folytatása, valamint folytatódik a Bates Motel is.

Ezt ígérik a totalcaros fiúk

A Totalcar autós magazin szeptember 7-én lesz újra látható először a csatornán, méghozzá minden csütörtökön 22 órától.

A világon először védőháló nélküli lezárt repülőtéren teszteltünk egy Teslát belső égésű motorral. Hihetetlen volt

– mesélte el Winkler Róbert, aki elárulta azt is, megnézték, hogy egy autóversenyző egy Teslával milyen idő alatt tesz meg a Hungaroringen egy kört.

Az eredmény megdöbbentő volt.

Winkler és Bozsó, a Totalcar műsorvezetői

A műsorvezető beszámolt arról is, hogy a világ legnagyobb traktorával, egy New Holland T9-cel tárcsázott a tarlóba egy VIASAT6 emblémát.

A 6-os megformálása valódi kihívást jelentett.

– tette hozzá.

Bazsó Gábor egy régi, zöld rendszámos Citroën történetét is felkutatja a most következő negyedik évadban.

Észrevettünk egy benzinkúton álldogáló idős nénit egy öreg Citroën kacsával, aminek zöld rendszáma volt. A néni elmesélte, hogy egy idős bácsi szerelte neki össze az autót, aki egyébként már kettő ilyen elektronikus kacsát is készített. Annyira meglepődtem, hogy felkerestük a bácsit és a műsorban az elektromos Citroën kacsát egy TESLA p90d-vel szemben fogjuk tesztelni. Érdekes lesz

– jegyezte meg a műsorvezető, aki megemlítette azt is, hogy a Heroikus Hangyász Henkölés is folytatódik a Totalcar új évadában. Bazsó bízik benne, hogy még ebben a szériában elkészül egy tökéletes versenyautó.

Ha kész lesz, ölelgetni fogom, amikor éppen nem mellette ugrálok örömömben.

Chris Harris is szerepelni fog a Top Gearben

A Top Gear újabb évada szeptember 7-től érkezik, és minden csütörtökön 22:30-tól lesz képernyőn. Ebben az ikonikussá vált Clarkson-Hammond-May triót Chris Evans és Matt LeBlanc próbálja pótolni, de rajtuk kívül a műsort még olyan hírességek is vezetik mint Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Harris és Eddie Jordan. Az új évadra is sok különlegességet ígér a csatorna, ahol egész biztosak benne, hogy az őrületes terepjárók és sportkocsik között mindenki megtalálja majd a maga kedvencét.

Chris Harris egy BMV M2-vel

Az utolsó remény harmadik évadát szeptember 5-én mutatja be a VIASAT6, ahol az minden kedden 22 órától lesz látható. A sorozat egy vírusokkal fertőzött posztapokaliptikus világba viszi el a nézőket, ahol a USS Nathan James nevű hadihajó és csapata a világ egyetlen reménye. A harmadik évadban folytatódik a korábbi szériákban kifejlesztett gyógymód terjesztése, de az igazi főszerep a hatalomvágyé lesz. A politikai játszmákkal fűszerezett új évadban Amerika mellett már a világra is nyitnak. Az ellenszer Ázsiába is eljut, azonban nem mindenkinek az érdeke, hogy bizonyos országok talpra álljanak, és Amerikának ez nem tetszik – olvasható a műsor promójában.

Az utolsó remény egyik jelenete

Az Időmester Rip Hunter és csapata ismét különös helyeken és időben veszi fel a harcot A holnap legendái című sorozatban szeptember 6-tól, minden szerdán 22 órától. A második évadban a rosszfiú Damien Darkh – a Zöld Íjász című sorozat negyedik évadából jól ismert főgonosz –, a múltban próbál akkora hatalmat szerezni, hogy uralma alá vonja a világot. Damien szövetkezik a Flash sorozatból megismert Eobard Thawne-nal, azaz Inverz Flash-sel, illetve a Zöld Íjász első gonoszával, Malcolm Merlynnel és megalakítják a Kárhozat Légióját. Azon fáradoznak, hogy összegyűjtsék a Végzet Lándzsájának darabkáit, amivel végtelen szuperhatalomra tehetnek szert.

A holnap legendái egyik jelenete

A szeptember 8-án folytatódó és azután minden pénteken 22 órától látható Bates Motel című sorozattal a horrorfilmek rajongóinak kedvében igyekszik járni a VIASAT6, ahol azt mondják, a sorozat befejező évadával most is váratlan fordulatok és lebilincselő izgalmak várhatók.

A Bates Motel is újra képernyőn lesz

A VIASAT6-ot működtető Sony Pictures Television Networks épp ma jelentette be az AXN és az AXN White, valamint az AXN Black őszi műsorait is.

Saját gyártású sorozattal és premierekkel készül az AXN őszre
A Sony saját gyártású műsora, az Elfeledve mellett a Quantico és A nagy fogás mellett leadják az NCIS: New Orleans harmadik, valamint a Született detektívek hetedik évadát, és indul a Blöff című amerikai – angol vígjátéksorozat is.

Az SPTN-nel függ össze az a korábbi hír is, hogy hamarosan megszűnik az AXN White és az AXN Black tévécsatorna. A helyükre két új Sony-csatorna érkezik az ősztől.

Megszűnik az AXN White és Black, két új Sony-csatorna kerül a helyükre
A Sony Pictures Television Networks újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat, a régióban elsőként Magyarországon a helyükön debütál a Sony Max és a Sony Movie Channel.
Kiemelt kép: Gordon Ramsay a Top Gearben. Fotó: Viasat6