Megvan, mikor folytatódik és ér véget a Squid Game

Karácsonyi ajándék.

Amilyen sokáig volt csend a Squid Game körül, olyan bőséges információáradat érkezett most: premierdátumot, fotót, ízelítőt és egy rendkívül fontos információt is megosztottak a készítők a dél-koreai sorozatról.

A Netflix által közzétett rövid videóból kiderült például, ismét hullani fognak a játékosok, ahogy az is, mikor jön a folytatás:

idén december 26-án jelenik meg a második évad a streamingplatformon.

A sorozat készítője, Hvang Donghjok egy rövid levelet is mellékelt a bejelentéshez, amelyben arról írt, hogy a sorozat a harmadik évaddal befejeződik, amely a jövő év folyamán jelenik majd meg. A folytatás cselekményéről nem árult el túl sok új információt: az első évadot túlélő főhős, Szong Gihun bosszút esküszik a játékot igazgató Frontember ellen, kettejük harcáról fog szólni a két fennmaradó évad.

A Squid Game 2021-ben volt az év meglepetése: a dél-koreai alkotás a Netflix valaha volt legnézettebb tartalma lett, 14 Emmy-jelölést gyűjtött be, nem meglepő, hogy szinte azonnal berendelték a folytatást. A sorozatról itt írtunk, arról, hogy miért kattant rá az egész világ egy véres dél-koreai gyerekjátékra pedig itt.