Saját sorozatot kaphat a Megszállottak viadala titokzatos kémfőnöknője

A Carolyn Martensről szóló spinoffot a BBC America és az AMC készítheti.

A Killing Eve, avagy magyar címén Megszállottak viadala a főszereplő Sandra Oh és Jodie Comer alakításain túl is csupa zseniális karakterrel van tele, ezek közül az egyik közönségkedvenc, a kiszámíthatatlan, rejtélyes MI6-kémfőnöknő, Carolyn Martens saját spinoff-sorozatot kaphat a BBC America és az AMC Networks gyártásában.

A fő sorozat hamarosan véget ér, ám, ahogy az manapság lenni szokott, a történetről muszáj további bőröket lehúzni, így a Carolyn-eredettörténet a Deadline tudomása szerint már előkészítési szakaszban van – ami még nem jelent semmi biztosat, így sem időzítésekről, sem egyébről nem tudni egyelőre, csak a szándékról a projekt elkészítésére.

Carolynt a Killing Eve-ben Fiona Shaw alakítja, ő a történet középpontjában álló MI6 egyik legfontosabb embere, a spin-off pedig az ő életének, karrierjének korai szakaszáról mesélne, amiben minden bizonnyal helyet kapna Szovjetunió-beli szerepvállalása is.

A Killing Eve-et nálunk az HBO-n lehet követni, itt és itt írtunk róla, hogy miért érdemes.

Kapcsolódó
Az agyonütés végeztével áldozatunkat szórjuk meg bőségesen őrölt pirospaprikával
A Killing Eve sosem hagyott minket kreatív bérgyilkossági tippek nélkül, és most itt a harmadik évad. Spoiler nélkül elmondjuk, miért még mindig ez az egyik legjobb futó sorozat.