Larry David teljes mértékben kiáll Woody Allen mellett

Ezt azután mondta, miután elolvasta Allen önéletrajzi könyvét.

Hosszas huzavona után, április elején végül mégis kiadták Woody Allen önéletrajzi könyvét. Larry David komikus-színész, Allen Whatever Works című, 2009-es filmjének főszereplője már el is olvasta az Apropos of Nothing című művet, és azonnal kiállt a rendező mellett.

Woody Allent évekkel ezelőtt vádolta meg lánya, Dylan Farrow, hogy kiskorában molesztálta. Larry David szerint azonban nehéz elképzelni, hogy Allen bármi ilyet is tett volna. A komikus nemrég a New York Times-nak adott interjút, melyben az egekig dicsérte a rendező könyvét, majd hozzátette, annak elolvasása után nehéz azt gondolni, hogy Allen bármi rosszat tett volna.

Az Apropos of Nothing azután jelent meg az Arcade Publishing gondozásában, hogy a Hachette kiadó visszalépett, miután több tucat munkatársa munkabeszüntetést szervezett a könyv kiadásának hírére. A könyv megjelentetése ellen tiltakozott Allen fia, az újságíró Ronan Farrow is, akinek könyvét a Hachette leányvállalata adta ki. Farrow egyértelművé tette, hogy hisz testvérének, Dylannek.

(Guardian)

Kiemelt kép: SONY PICTURES CLASSICS / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP