A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk.
Részletes leírás
Papp Zoltán a Corvinuson végzett, de teljesen rákattant a pizzára. Azon belül is a nápolyi, pöttyös szélű pizza lett a szenvedélye, és pár éve saját üzletet nyitott. A Digó nem sokkal az Igen után indult, és először fesztiválokon tűnt fel, de végre van éttermük is, amelybe Gerendai Károly is beszállt. Papp Zoltán saját maga építette a kemencéjüket, és mesélt arról is, mitől nápolyi a nápolyi. A Filéző mai adásában a főszerep a pizzáé.
Várady Tibor annak idején a Printában kezdte a kávés karrierjét, aztán megalapította az Espresso Embassyt. Beszélgettünk a kezdetekről, arról, hogy mit szabad cukrozni, illetve hogy min múlik a kávé minősége.