Az RTL Klub A mi kis falunk készítőinek új sorozatával kezdi az őszt

De lesz megint X-Faktor és az RTL Klub egyik legnépszerűbb műsora, a Nyerő páros is érkezik a harmadik évaddal többek között Istenes Bencéékkel.

A TV2 már bejelentette, a szeptemberrel induló műsorrendjét, de akkorát nem durrantottak, hiszen gameshow-któl és az Ázsia Expressztől remélik a sikert. Na meg a szintén jól bejáratott Sztárban sztár civil verziójától, amit egy új és elég kockázatos zsűri vezet. Félő, hogy nagyon hiányzik majd Liptai Claudia, Majka, Papp Szabi, vagy a már rég távozott Hajós András humora.

Az RTL Klub szerdán délelőtt jelentette be a műsorait, és ha nem is voltak akkora meglepetések, azért mégis több mindennel szolgálhat a csatorna, mint a konkurencia.

Folytatódik A mi kis falunk, a Drága örökösök, illetve az RTL Klub leforgatott egy új, rendőrös fikciót, a Jófiúk című sorozatot. 

Utóbbit A mi kis falunk készítőinek köszönhetjük. A vezetőrendező Kapitány Iván, akit az Egynyári kalandból és az Aranyéletből már ismert Dyga Zsombor egészít ki, Mihályfi Balázs, Hevér Gábor és a Junior Prima díjas Király Dániel játsszák a főszerepeket. Királyt sokan az Egynyári kalandban láthatták, de ő Csónakos A Pál utcai fiúkban is a Vígszínházban Vécsei H. Miklós oldalán. Az alapot három béna rendőr adja, akit egy baklövésük után helyeznek át egy másik körzetbe. Itt várnak rájuk a következő kalandok és elkövetők.

A realityket sem kell hiányolnunk, jön a Házasodna a gazda Nádai Anikó vezetésével. Most már nem csak gazdák, hanem egy gazdasszony is keresi a párját szeptembertől. Aztán érkezik a kihagyhatatlan X-Faktor, immár a kilencedik. A műsorvezető megint Kiss Ramóna lesz, de Radics Gigi helyére Dallos Bogi érkezik, mellette pedig ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti ül a zsűri székébe.

Fotó: RTL Klub

Az egyik legsikeresebb RTL Klub-os műsor évről évre a Nyerő páros, úgyhogy elkerülhetetlen volt a harmadik évad, amiben az itt feltűnt Kabát Peti játékmesterként vesz részt. Sebestyén Balázs marad a műsorvezető, és mivel nem szeptemberi show-ról van szó, egyelőre csak az fix, hogy Csobot Adél és Istenes Bence az egyik páros a nyolc közül. A Nyerő párost és az összes többi realityt a Konyhafőnök VIP támogatja ismét Fördős Zével, Rácz Jenővel és Sárközi Ákossal. De ne hagyjuk ki a legnagyobb trashnek ígérkező Love Islandet sem. A rövid leírás alapján ez egy újabb Éden Hotel is lehetne, amit még a TV2 nullázott le. A szerelmesek ciprusi kalandjait az Éjjel-nappal Budapestből indult Lali vezeti.

Amit eddig tudunk:

Ami még lesz valamikor ősszel:

Az RTL Klub közben amolyan magyar Netflixként próbálja elhalászni a streaming szolgáltatások iránt érdeklődő nézőket is, és ennek egyik első pontja az RTL Most erősítése és az RTL Most+ beindítása. A csatornánál azt próbálgatják, hogy mi történik, ha kifejezetten a fiataloknak szánt programokat először a neten futtatnak meg. Így például az Éjjel-nappal Budapest első két része a hosszú hétvégén online jön ki, aztán jön csak a tévé. Ezen kívül forgattak egy tizenöt perces vígjátéksorozatot is kifejezetten az RTL Most+-ra Nofilter címmel. A történet négy barátnő mindennapjait követi majd végig. Az RTL Most felhasználóinak hetvenöt százaléka esik a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályba, úgyhogy különösen fontos, hogy ráerősítenek ezekre a tartalmakra. A jobb minőséget garantáló RTL Most+ egyelőre a Telenor MyTV-vel kötött szerződést, így várhatóan az ottani előfizetők juthatnak majd hozzá online is az élő adáshoz.

Kiemelt kép: RTL Klub