Diana Ross is a pedofíliával vádolt Michael Jackson védelmére kelt

Az énekes molesztálási ügye egy dokumentumfilm miatt került elő.

Azt már megírtuk, hogy Barbra Streisand egy friss interjúban fogalmazott nagyon szerencsétlenül és félreérthetően, most pedig Diana Ross állt Michael Jackson mellé.

A következők nyomják a szívemet ma reggel: hiszem, hogy Michael Jackson egy csodálatosan fantasztikus erőt képviselt és képvisel ma is számomra, és még sokak számára. Legyen vége a szeretet nevében

– utalt Twitteren az énekes molesztálási botrányára.

Pornó és cukor: ezt adta Michael Jackson a gyerekeknek
Az HBO egy megrázó dokumentumfilmben meséli el, hogy a világ leghíresebb korabeli előadója, hogyan gyűjtötte maga köré a fiúkat, és senkinek nem tűnt fel, mi zajlik a zárt ajtók mögött.

Michael Jacksont nem először vádolják pedofíliával: többször állt bíróság előtt, de sohasem ítélték el. Halála után majdnem tíz évvel viszont két olyan – már felnőtt – lehetséges áldozat beszélt az élményeiről, akik éveken át szoros kapcsolatban álltak Jacksonnal. Részletesen elmondták, mi történt velük éjjelente, de sokan megkérdőjelezik a dokumentumfilm, a Leaving Neverland hitelességét. Rajongók és egykori kollégák állnak ki az énekes mellett, Streisand például bár hisz James Safechucknak és Wade Robsonnak, azért hozzátette, hogy a fiúk nem haltak bele a dologba.

Barbra Streisandnak Michael Jackson kapcsán sikerült a gyerekmolesztálás mellett érvelnie
Végül is nem haltak bele a gyerekek - mondta egy interjúban.

(Deadline)

Kiemelt kép: Diana Ross és Michael Jackson 1990-ben. Barry King/WireImage/Getty Images