Halálra gázolt egy idős embert Gary Numan turnébusza

A tragédia Clevelandben történt, ahová fellépni érkezett az énekes.
Kapcsolódó cikkek

Az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben halálra gázolt egy 91 éves férfit Gary Numan (valódi nevén Gary Anthony James Webb) turnébusza. A balesetet követően az angol énekes, zenész és zenei producer lemondta a városban tervezett koncertjét – számolt be róla a Rolling Stone (via Index).

Úgy tudni, hogy az idős férfi az egyik zebrán kelt át az úttesten egy kocsit tolva maga előtt, amikor feltűnt a turnébusz és elütötte. Az eset a Numan koncertjének otthont adó House of Blues közelében történt, az egyelőre azonosítatlan férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni. Az utolsó kenetet az egyik közelben álló templomból a helyszínre siető pap adta fel az áldozatnak.

Numan később a Twitteren tette közzé a fenti közleményt, amelyben bejelentette, hogy a zenekarával lemondják a koncertet, mert megrázták őket a történtek és nem lenne helyes ezek után színpadra állniuk.

Azt nem tudni, hogy az idén 60 éves Numan is buszon tartózkodott-e amikor a baleset történt, mindenesetre az ügyben és a járművet vezető 45 éves sofőr ellen nyomozást indított a helyi rendőrség.

Kiemelt kép: Getty Images/Dave J Hogan