Új J.K. Rowling-könyv érkezik a Budapesti Könyvfesztiválra

Az írónő kötete mellett egyéb újdonságokkal is készül az eseményre az Animus Kiadó.
Kapcsolódó cikkek

Április 19 és 22 között rendezik meg a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, amely az elmúlt két és fél évtized alatt Európa és a régió egyik legjelentősebb könyves eseményévé fejlődött.

A Millenárison idén 26 ország 160 kiállítója és számos program várja majd a látogatókat.

A rendezvényen jelenik majd meg az Animus Kiadó több újdonsága is, így az auschwitzi tetováló történetét bemutató kötet, a skandináv krimi egyik mesterének, Lars Keplernek legújabb könyve és a Harry Potter regényciklussal világhírűvé vált J.K. Rowling harvardi beszédét tartalmazó ajándékkönyv.

A fentiek mellett Szabó T. Anna és Dragomán Pál fordításában jön A nap, amikor a zsírkréták fellázadtak. című gyermekkönyv, illetve Varró Dániel humoros válogatáskötete, az Aki szépen butáskodik.

Idén sem marad majd sztárvendég nélkül a könyvfesztivál: a német irodalom egyik legünnepeltebb írója, Daniel Kehlmann érkezik majd Budapestre. Az elmúlt években olyan világhírű írók vendégeskedtek az eseményen, mint Mario Vargas Llosa, Bret Easton Ellis, Günter Grass vagy Orhan Pamuk.

Magyarul is megjelennek az új, illusztrált Harry Potter-könyvek
Az Animus kiadó gondozásában fognak a boltokba kerülni A British Library Potter-kiállításának anyagát feldolgozó kötetek.

Disclaimer: az Animus kiadónak és a 24.hu kiadójának közös a tulajdonosa.

Kiemelt kép: Getty Images/WireImage/Samir Hussein