Látta már a Jóbarátok-film előzetesét? Megmutatjuk, de óriási átverés az egész

Több mint 50 millióan látták már a film trailerét, ami igazából nem is készül.
Kapcsolódó cikkek

Egy William Ferrell nevű Facebook-felhasználó néhány nap alatt megőrjítette a közösségi média népét, és ehhez mindössze annyi kellett, hogy kiposztolta az áprilisban érkező Jóbarátok-film előzetesét. A gond csupán ezzel az, hogy ilyen film nem is készül – írja a Business Insider.

Az összevágott trailer jelen pillanatban 51 millió megtekintésnél, 700 ezer lájknál, ugyanennyi megosztásnál és 572 ezer hozzászólásnál jár.

https://www.facebook.com/TheFunnyCorporation/videos/880171765476564/

A videót a Jóbarátok egykori szereplőinek későbbi műsoraiból vágták össze, és pont azt a hatást kelti, mintha a népszerű sorozat valójában film formájában folytatódna.

A profilon idő közben változtatásokat hajtottak végre, és bár a profilkép a régi maradt, William Ferrell helyett már Funny Inc. néven fut.

A bejegyzés rámutat a Facebook legnagyobb problémája, mégpedig a kiszűrhetetlen hamis hírekre, amelyek olykor elképesztő mennyiségű interakciót váltanak ki a userekből. A felhasználók gyakorlatilag csak azért kommentelnek, hogy megjelöljék barátaikat, hogy időben értesüljenek a filmből, ami – legnagyobb csalódottságukra – igazából nem is létezik.

Nem találnád ki, hogy mennyi kávét döntöttek magukba a Jóbarátok
Ahogy azt sem, hogy ki fogyasztotta a legtöbbet a sorozatban. Sebaj, kiszámolták.