Terence Hill ma ünnepli 78. születésnapját

Bud Spencer örök pofontársa ma ünnepel, nemsokára pedig új filmje érkezik.
Kapcsolódó cikkek

Bud Spencer és Terence Hill neve olyannyira összeforrt, hogy utóbbinak hiába van 82 színészi kreditje, valójában a Don Matteo szerepén kívül igazán azon filmjeiről híres, amikben együtt szerepelt tavaly elhunyt barátjával.

A két olasz származású színész egy karriernyi időt töltött el egymás mellett, nem véletlen, hogy Pedersoli 2016-ban még jóbarátjáról és örök filmes bajtársáról is posztolt Facebook-falára a következő felirattal: „Friends for life”, azaz „barátok egy életre”.

Terence Hill amúgy hamarosan érkezik a La Chiamavano Maryam (Maryamnak hívták) című filmjével, amelynek a ma 78 éves olasz színész a rendezője, a forgatókönyvírója és a főszereplője is egyben. A legtöbb jelenetet Almeriában vették fel, pont itt érte Bud Spencer halálhíre is. Ez a város egyébként első filmes sikereinek is helyszíne, itt forgatta első spagettiwesternjeit Pedersolival.

A film egy olasz férfiről szól, aki kivonul a spanyol sivatagba, hogy megtalálja önmagát, és közben találkozik egy nővel. A bemutatás időpontja a nyár elejére várható.

Terence Hill életéről további érdekességeket korábbi cikkünkben olvashatsz.