Brutálnagyot ment A szökés új trailere

Elképesztő nézettségi rekordot állított fel az idén folytatódó akció- és drámasorozat előzetese.
Kapcsolódó cikkek

Immár lassan egy éve, hogy a Fox tévés hálózata bejelentette: egy minisorozat formájában folytatást készítenek a nagy sikerű A szökés (Prison Break) című sorozathoz, amely 2005-2009 között négy évadon keresztül világszerte sokak egyik kedvence volt.

Az ötödik évadként is emlegetett Prison Break: Sequel című produkcióról a héten kiderült, hogy a Fox csatornáján április 4-én fog debütálni a nyitóepizód. Ezzel egyidejűleg a szériához egy új trailert is közzétettek, amelyet a Deadline értesülései szerint

24 óra alatt 42 milliószor játszottak le a Youtube-on, a Facebookon és a Twitteren. Ezáltal a Fox valaha kiadott leggyorsabban növekvő nézettségű előzetesévé vált.

A kedvcsinálóból annyi körvonalazódik a Prison Break: Sequel cselekményét illetően, hogy a folytatásban Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) egyedül neveli majd a Michael Scofieldtől (Wentworth Miller) született kisfiát, mígnem egy napon felbukkan az immár robotkezű(!) Zsebes (Robert Knepper) és arról informálja Lincoln Burrowst (Dominic Purcell), hogy úgy tűnik, az öccse csodával határos módon életben van és egy Isten háta mögötti börtönben raboskodik. Nem is kell több Lincolnnak ésa meglepetésre valahonnét ugyancsak előkerülő Benjamin “Golyófej” Franklin (Rockmond Dunbar) és Fernando Sucre (Amaury Nolasco) segítségével felkerekedik, hogy megtalálja és megszöktesse Michaelt.