Hátborzongató képek érkeztek az új Alien-moziból

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Prometheus folytatása már tényleg kőkemény horror lesz.
Kapcsolódó cikkek

Immár hetek óta az utómunkálatokat tapossa az Alien: Covenant, amelyről novemberben kiderült, hogy az előzetesen beígértnél közel 3 hónappal korábban fog a mozikba kerülni. Az Alien-rajongókat lázba hozó hír óta nem tudtunk meg sok újdonságot a nagyszerű Ridley Scott rendezésében készülő produkcióról, mígnem aztán a héten érkezett egy izgalmas fotó a film főszereplőjéről, amelyet most hirtelen egyszerre öt újabb követett.

A felvételek a rendezőfejedelmet ábrázoló utolsó kivételével mind a sci-fi horrorból származnak és bizony arról tanúskodnak, hogy a felemás Prometheus után Scott végre valóban egy, a ’79-es A nyolcadik utas: a Halálhoz méltó előzményfilmmel fog előrukkolni.

20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox
20th Century Fox

A kezdeti kavarás után végül júniusban eldőlt, hogy a Prometheus hősnőjeként megismert Dr. Elizabeth Shaw szerepében Noomi Rapace mégiscsak visszatér az új filmben, akárcsak a David nevű androidot ismét megformáló Michael Fassbender, akiről már azt is tudni, hogy valójában nem egy, hanem két figurát fog játszani a filmben. Mellettük Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, az Oscarra is jelölt James Franco és a Peter Wayland-et megint eljátszó Guy Pearce alkotja még a produkció szereplőgárdáját.

A korábban vázolt szinopszis szerint az Alien Covenant a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz és a cselekmény dióhéjban arról fog szólni, hogy a Covenant legénysége megérkezik egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán persze kiderül, hogy egy félelmetes és veszélyes világ. Ennek a planétának lesz az egyetlen emberszabású lakója David (Fassbender), aki a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagja.

Forrás: Coming Soon