Itt vannak az első képsorok a John Wick 2-ből

Az előzetes előzeteseként megjelent videóból kiderül, hogy a második filmben Keanu Reevesnek Rómában akad majd lövöldözni valója.
Kapcsolódó cikkek

Tavaly óta tudjuk, hogy folytatást kap Keanu Reeves nagy visszatérőfilmjeként emlegetett és szélsebesen kultstátuszba emelkedett John Wick, melynek második részében a címszereplőt természetesen újra mindenki Neója fogja megformálni. A pörgős első filmet tető alá hozó David LeitchChad Stahelski páros közül az utóbbi rendezi a sequelt, amelynek forgatókönyvét az alapfilm sztoriját is kidolgozó Derek Kolstad írta.

Az elmúlt hónapokban szépen csendben leforgatott John Wick: Chapter 2 címet viselő sequelhez most megjelent a manapság egyre divatosabbá váló ún. trailer teaser, amely a napokon belül érkező első előzetesből leplez le kemény tizenegy másodpercet. Ebből a cselekményről ugyan nem tudunk meg semmit, de annyi legalább világossá válik, hogy a második filmben is jól fésülten és elegánsan lövöldöző Reevesnek Rómában akad majd dolga. Azonban az, hogy személyes, vagy “üzleti” ügyben utazik majd oda, még kérdőjeles.

A filmről egyébként annyit tudni, hogy egy évvel a John Wick eseményeit követően fog játszódni és Reeves mellett a mellékszereplők közül Ian McShane, John Leguizamo és Bridget Moynahan is visszatér majd benne, miközben a színészgárdához Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Peter Stormare és Common csatlakozik.

A John Wick 2 már fixen 2017. február 10-én fog debütálni az amerikai mozikban.