Robin Williams előtt tiszteleg majd az új Jumanji-film

Az új főszereplő, Dwayne Johnson szerint azonban jóval veszedelmesebb, de szórakoztatóbb alkotás születik.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy az lenni szokott, „A Szikla” a web2-n nyilatkoztatott ki, ezúttal Instagramján fejtette ki véleményét a készülő Jumanji-remake-ről. A pankrátorból lett színész még áprilisban szerződött le a film főszerepére, most pedig a szkriptről is beszélt. Mint kifejtette:

Szeretetem és tiszteletem határtalan Robin Williams iránt. Szavamat adom, hogy tisztelgünk majd a neve és az általa alakított Allan Parrish karaktere előtt, valamint halhatatlanná tesszük a Jumanji világában egy komoly, de cool módon.

A színész ezen felül elárulta, a film a modern kor elvárásaihoz igazodva készül, sokkal jobban szólítja majd meg a ma generációját, valamint az előző film három szereplője helyett itt már öt karakter köré épül a cselekmény.

A Jumanji-remake Jake Kasdan rendezésében készül, amelyet a Felforgatókönyvet és a Mr. Magorium meseboltját jegyző Zach Helm és az egyebek mellett a Con Air – A fegyencjáratot és a Pop, csajok satöbbit is író Scott Rosenberg forgatókönyvéből készül majd. A Jumanji 2017. július 28-án kerül az amerikai mozikba.