Ezrek üvöltötték az iskolai támadásban meglőtt lány nevét

Ella a csodával határos módon felépülhet.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról akkoriban beszámoltunk, május 25-én – idén már a sokadik – iskolai lövöldözés volt az Egyesült Államokban.

Az indianai Noblesville egyik középiskolájában két embert sebesített meg a támadó, akit később letartóztattak. Az egyik sérült Ella Whistler volt, egy 13 éves diák, akit

hét lövés ért, többek között az arcán, a mellkasán, a nyakán és a kezén is meglőtték.

A lányt kórházba szállították, összeomlott a tüdeje, eltört az álla, a kulcscsontja, néhány bordája és csigolyája, egy sor életmentő műtéten esett át.

Azóta több mint tíz nap telt el, és legfrissebb hírek szerint Ella már biztosan túléli a szörnyű esetet.

Családja közölte, hogy az orvosok szerint Ella állapota immár stabil. A lány napról-napra jobban van, de még igen hosszú időre van szükség a teljes felépüléshez. A közeljövőben még biztos, hogy a kórházban kell maradnia, de máris tervezi, hogy visszamegy cheerleader-kedni és röplabdázni.

A másik sérült Jason Seaman, Ella tanára volt, aki azonnal a támadóra vetette magát, megakadályozva a további vérontást. Seamant időközben kiengedték a kórházból, a tanár elmondta: rendkívül büszke Ellára.

A napokban egy megható videó kezdett terjedni a Facebookon: a lánynak és családjának jegye volt Kenny Chesney koncertjére, amelyen érthető okokból nem tudtak megjelenni, az énekes azonban két szám között megkérte a közönséget, hogy együtt kiáltsák: We love you Ella (Szeretünk, Ella).

 

(via The Indy Channel, kiemelt fotó: GoFundME)