Kómába verte barátnője kétéves kislányát

A férfi eleinte azt állította, hogy a kisgyerek leesett az ágyról és az okozta életveszélyes sérüléseit.
Kapcsolódó cikkek

Egy amerikai vádesküdtszék súlyos testi sértés valamint kétrendbeli gyermek veszélyeztetése vádjával indított eljárást egy 21 éves ohiói férfi ellen, aki a hatóságok állítása szerint megverte barátnője kétéves kislányát – jelentette a WLWT. Trey Rice még októberben bántalmazta a gyermeket, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy majdnem két héten át volt kómában, és még mindig kórházban kezelik. A televízió híre szerint a verés miatt a kislány fél szemére megvakult.

Rice egyedül volt barátnője otthonában a kislánnyal, amikor a gyerek eszméletlenné vált. A férfi azt állította, hogy Da’Nya Williams akkor sérült meg, amikor leesett az ágyról, de sérülései alapján ezt a szakértők megkérdőjelezték, és nyomozást indítottak az ügyben. A hatóságoknak csak mostanra sikerült annyi bizonyítékot összegyűjteni a férfi ellen, hogy vádat tudjanak emelni ellene.

A kislány rokonai örömmel fogadták a vádemelésről szóló hírt. Állításuk szerint már rögtön az elején egyértelmű volt számukra, hogy Rice bántalmazta a kislányt. A lány nagymamája a WLWT riporterének kijelentette: reméli, hogy súlyosabb vádakat is fognak emelni a férfi ellen.