Bikiniben pózoltak a Medvegyev-görlök

A "Medvegyev az elnökünk" elnevezésű, a vkontaktye című közösségi honlapon frissen alakult csoport csütörtökön látványos akciót szervezett Moszkvában.
Kapcsolódó cikkek

A Medvegyev az elnökünk elnevezésű, a vkontaktye című honlapon frissen alakult csoport csütörtökön látványos akciót szervezett Moszkvában, amelynek végén a tagok közül hárma fürdőruhában pózoltak a közönség és az újságírók előtt.

Július 22-én a Putyin Hadserege elnevezésű – szintén a portálon szerveződött – csoport hölgyei vetkőztek nyilvánosan Moszkvában: ők Vlagyimir Putyin jelenlegi miniszterelnököt akarják az elnöki tisztségben látni, ezért az ő rózsaszín fotójával díszített pólóban álltak ki, majd azt tépték le magukról – elszakítva a politikus képét is -, hogy aztán alsóneműben álljanak a közönség előtt.

Medvegyev hívei némi tartalmat is adtak csütörtöki akciójuknak: támogatni kívánták az alkohol elleni harcot, ezen belül azt az elnöki rendelkezést, amely megtiltja a sör árusítását az utcai kioszkokban és fogyasztását közterületen.

A lányoknál vödrök voltak, a bámészkodó férfiak pedig vásárolták a sört, és öntötték a vödrökbe: azok a leányzók vetkőztek fürdőruhára, akiknek bizonyos, előre megadott mennyiség összegyűlt a vödrében. Az összegyűlt sört egyébként végül a csatornába öntötték.

Mindkét női különítmény hangsúlyozta, hogy tagjai nem tartoznak semmiféle politikai szervezethez, saját elhatározásukból akcióznak, és mindkettő az egekbe dicsérte vágyai elnökének politikusi és férfiúi vonzerejét.