Megrendítő üzenetet írt a meggyilkolt 9 éves kislány anyja

Maelys de Araujo maradványait szerdán találták meg a rendőrök.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról szerdán este beszámoltunk, megtalálták annak a 9 éves kislánynak a maradványait, aki még tavaly augusztus végén tűnt el egy esküvőről Franciaországban. Maelys de Araujo gyilkosa eddig mindent tagadott, de tegnap maga kérte a kihallgatását, beismerte a gyilkosságot és elvezette a rendőröket a holttesthez.

Éjszaka az elhunyt gyermek édesanyja a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amiben megemlékezett Maelysről és üzent a gyilkosának is. A poszthoz – amit idáig 60 ezren osztottak meg és több mint 100 ezer reakció érkezett rá – a nő fotókat is mellékelt, melyeken a lány látható szerettei körében, mosolygósan.

Öt hónapot kellett rá várni, hogy ez a szörnyeteg beszéljen. A lányom gyilkosának: Maelys éjjel nappal kisérteni fog a börtönben halálodig, amíg pokolba nem jutsz. Maelys előtt ott állt még az élet, de elvetted őt tőlünk, soha nem láthatjuk többé miattad, többet nem tudom a kezeim közé szorítani és elmondani neki, mennyire szeretem

– írta megtörten az anya.

Kis angyalom, nem tudtalak megvédeni ettől a ragadozótól, ami miatt sokáig fog gyötörni a bűntudat. Maelys, nagyon büszke vagyok rád kislányom, olyan szép és mosolygós vagy, a szívemben mindig te leszel a Nap legragyogóbb sugara. Ez a szörnyeteg más emberekkel már nem tehet rosszat. Nagyon hiányzol nekünk. A végsőkig megvívjuk érted a harcot hercegnőm.

A lány eltűnésének körülményeiről itt írtunk korábban bővebben:

Egyre rejtélyesebb az esküvőről eltűnt 9 éves kislány ügye
Maelys de Araujo augusztus 27-re virradó éjjel tűnt el édesanyja unokatestvérének esküvőjén. Gyanúsított már van, de mindenre tud magyarázatot adni, még ha nem is túl meggyőzően.