Az X-Faktorban szerepelt a békési ámokfutó fia

A fiatal összeomlott, amikor megtudta, hogy apja két embert megölt, kettőt pedig megsebesített.
Kapcsolódó cikkek

Amint arról beszámoltunk, négy emberre lőtt rá egy vésztői férfi csütörtök délután Magyarbánhegyesen. Egy férfi és egy nő – a lövöldöző gyermekének nagymamája és a kislány anyjának élettársa – a helyszínen meghalt, ketten pedig – az édesanya és a nagyszülő élettársa – életveszélyes állapotban kerültek kórháza. Értük még küzdenek az orvosok.

A történtek hátterében szerelemféltés állhatott, a férfi ugyanis megtudta, hogy volt kedvese, kislányának anyja 4 hónapos terhes az új párjától. A férfi a gyerek szeme láttára rendezett vérfürdőt, majd a történtek után a kislányt a volt feleségévez vitte, és feladta magát a rendőrségen.

A Bors azt írja, az ámokfutó, első házasságából három fia született. A legnagyobb az X-Faktor 2011-es második szériájában bejutott a legjobb 24 énekes közé. Korábban játszott az Álom.net-ben, és a ValóVilág 4-be is pályázott.

A fiú apja a Bors szerint a csütörtöki gyilkosság előtt telefonált a legnagyobb gyermekének, és hívta, hogy tartson vele a magyarbánhegyesi házához. A fiatalnak azonban Budapestre kellett utaznia fogorvosi kezelésre. Később, mikor megtudta, apja mit tett, összeomlott. A Blikk úgy tudja, az apa azt szeretné, ha fia lenne a gyámja ötéves kislányának.

A gyilkos apát pénteken 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték. A fegyverét még keresik a rendőrök.