EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

kerner zsolt

A gyakorlatban nem sokra. Ám egyre mélyebb válságban van a hagyományos jobboldal és a centrista baloldal Európában, ami Orbánnak jól jöhet.

grád-kovács márta / mohos márton

Így élik meg tanáraik kirúgását a kölcseys diákok.

d. kovács ildikó

Kilenc év után orosz állampolgárságot kapott Edward Snowden, aki több millió iratot szivárogtatott ki arról, miként figyeli meg az USA a saját állampolgárait. A sors iróniája, hogy az oroszok ugyanezt teszik, csak még súlyosabb következményekkel.

„Most bosszulja meg magát, hogy Putyin katonai műveletként aposztrofálta a háborút”

wagner péter

Mikorra állhatnak fel az új orosz alakulatok, és hogyan áll Oroszország megítélése saját partnereinek körében? – a többi között ezekről kérdeztük a Magyar Honvédség volt vezérkari főnökét.

jászberényi sándor

Az orosz offenzíva lassan tíz hónapja tart, de a túlerőben lévő orosz légierőnek még nem sikerült kialakítania légifölényt a háborúban, és nagyon úgy tűnik, erre nem is lesz képes. Interjú az Ukrán Légierő szóvivőjével.

schultz antal

A Nyugat még kevéssé ismeri a nevét, de Iránban máris sokan a halálát kívánják.

orosz r. zoltán / ADRIÁN ZOLTÁN

Egy évvel ezelőtt még vicces lett volna a Zsámbéki Rakétabázis bejárása, az idén szeptemberben azonban már keserű mellékíz vegyül a huszadik századi nosztalgiába.

biró péter

A dél-koreai tévében és a filmekben is találkozhatunk celebbé vált szökevényekkel, de az igazi terep számukra a közösségi média, ahol hatalmas követői bázist gyűjtöttek össze.

birkás péter

A barcelonai templom különleges helyszín, hiszen a bazilika befejezetlen, az építkezések még zajlanak, így az épület lelkét adó rendszer egyelőre egy konténerben kapott helyet.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: